Willem Vreeswijk is hoofdredacteur en eigenaar van VVP, het enige platform puur gericht op de onafhankelijk financieel adviseur. Tevens is hij oprichter van de stichting New Financial Forum.
Theo Gommer (Gommer Advocaten) neemt je graag mee in de nieuwe wereld van pensioen en financiële planning! Theo koppelt kennis aan ervaring in pensioenland. Hij is in staat dat te communiceren met professionals én werkgevers, werknemers en ondernemingsraden. En indien nodig, gaat Theo juridisch gelijk halen als advocaat, met zijn expertise van pensioenrecht en financieel recht. Hij is een veelgevraagd inleider/docent bij lezingen, cursussen en opleidingen en publiceert hij artikelen in dag- en vakbladen, o.a. voor de Telegraaf, Mr Online en op ONL.nl.
Van greenwashing naar grey bashing… | VVP

Hubrien Meijaard is financieel lifeplanner en duurzaam vermogensadviseur. Hubrien heeft een groot duurzaam netwerk. Hij spreekt en publiceert regelmatig over zaken die met duurzaam vermogensadvies te maken hebben. Ook houdt hij de snelle ontwikkelingen in de wetgeving hierover bij, zowel voor consumenten als voor adviseurs.

Samen met Wouter van Leusen is hij partner van Stan&Wende-duurzaam beleggen. Met Stan&Wende helpen ze klanten en werken ze samen met adviseurs die gegarandeerd groen willen beleggen.

Pieter van Deudekom Pieter van Deudekom is ruim 40 jaar werkzaam in de pensioenwereld, eerst als inspecteur bij Nationale Nederlanden, later als pensioenadviseur bij de Beijer Adviesgroep. De laatste 25 jaar werkzaam voor Pensioenadviesbureau Acturaad, een bureau dat met name actuariële en adviserende ondersteuning verleent aan een grote groep accountants en belastingadvieskantoren en hun klanten. Pieter houdt zich vooral bezig met het pensioenadvies en financiële planning voor de DGA en de zelfstandig ondernemer. Daarnaast ontwikkelde hij samen met Doelbeleggen.nl diverse financiële pensioenproducten voor de opbouwende én de uitkerende fase.

Mark Schipper is oprichter en eigenaar van freshmark, een creatief bureau voor toegepast trendonderzoek. freshmark helpt organisaties met toekomst maken door maatschappelijke trends te vertalen in nieuwe groeirichtingen voor bijvoorbeeld strategie, producten en communicatie. Met haar aanpak zorgt freshmark voor meer begrip, draagvlak en versnelling van innovatie. Sinds 2015 heeft freshmark gewerkt voor diverse klanten zoals ABN AMRO, Klaverblad Verzekeringen, funda, Red Bull, Schweppes, Hunkemöller, Yamaha, gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Breda en de Rijksoverheid. Daarnaast is Mark sinds 2014 parttime docent Trendonderzoek aan de hogeschool Fontys in Tilburg.

Een product van troost en ontzorgen | VVP

Indra Frishert werkt sinds haar twintigste in de financiële dienstverlening. Al 16 jaar ondernemer. Vertrouwen, in de vorm van de “familiemeetlat” is de belangrijkste waarde van Dazure, van haar karakter, en is voor haar de basis van de relatie met alle collega’s, adviseurs, verzekeraars en andere partners.  Indra is moeder van 3+2 (bonus)kinderen en partner van haar geliefde John die ervan overtuigd is dat een gezonde geest leeft in een gezond lichaam en levensstijl. Indra houdt van bergwandelen, snowboarden, een Bourgondisch leven en nog veel meer.  Zakelijk gezien plaatst ze empathie ten gunste van het 'harde' moraal, zoals de financiële sector gewend is. De menselijke factor in de klant- en bedrijfsvoering staat centraal bij haar en haar activiteiten.

Spreker Michiel van Vugt | Lezing 'Net Iets Slimmer' | Athenas.nl

Michiel van Vugt (Commercieel Directeur NNEK) helpt mensen bij het nemen van betere beslissingen rondom geld. Ruim 15 jaar werkt hij bij NNEK Vermogensopbouw. In deze periode heeft hij altijd nauw samengewerkt met financieel planners. Met de kennis en de klantrelatie die financieel planners hebben, gecombineerd met de beleggingsoplossingen van NNEK, helpen zij klanten financiële rust te behalen. Nu, maar ook voor in de toekomst. Al jarenlang is Michiel geïntrigeerd door beslissingen die we maken. Waarom maken we bepaalde keuzes en welke invloed hebben onze keuzes op de rest van ons verdere leven? Zijn onderzoek heeft geleid tot een boek: Net Iets Slimmer. Met zijn boek hoopt hij mensen te inspireren om over hun (financiële) toekomst na te denken.

Dennis van der Putten is Chief Sustainability Officer bij Cardano. Hij was sinds de overname van Actiam door Cardano Director Sustainability & Strategy bij het bedrijf en tevens Co-Head of Sustainability bij Cardano Group. Bij Actiam werkte Van de Putten sinds 2015, in zijn laatste rol als Director Sustainability & Corporate Strategy. Voordien werkte hij bij Zwitserleven. Van der Putten begon zijn carrière bij Rabobank.
Chris Zegers - Managing director Private Banking Specialties, PB Central &  Evi - Van Lanschot Kempen | LinkedIn Chris Zegers, Managing Director Private Banking Healthcare en PB Centraal & Evi, is zijn loopbaan begonnen bij het familiebedrijf.  Naast het geven van algemeen bedrijfskundig advies is hij ook bekwaam in risicobeheersing (RMIA) en Financial Planning (FFP). Deze vakkennis wordt nog steeds bijgehouden en ingezet voor klanten en bij de ontwikkeling van nieuwe proposities waaronder Evi van Lanschot, de online vermogensbeheerder van Van Lanschot Kempen. Als nevenfunctie is hij auteur en docent bij de Academie voor NieuweZorg. Deze academie biedt post-wo opleidingen aan voor bestuurders en beleidsmakers in de zorg.
Hanneke Kroonenberg · Fiscaal Vanmorgen Hanneke Kroonenberg wordt door collega’s en klanten geroemd om haar grote kennis van financiële planning. Ze is dé vraagbaak voor directeur-grootaandeelhouders en vermogende particulieren. Ingewikkelde zaken eenvoudig uitleggen, dat is haar talent. Hanneke heeft ongelooflijk veel passie voor haar vak en schreef er letterlijk het boek over: ‘Van familiebedrijf naar familiekapitaal’. Bij Van Lanschot Kempen is zij de drijvende kracht achter het Kenniscentrum. Klantcontact is en blijft een onmisbaar onderdeel van haar werk.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren